Get Adobe Flash player
Srpski English
Besplatna obaveštenja
Newsletter

Želite da vam šaljemo mesečna obaveštenja o aktuelnim događanjima u centru građevinske bravarije?

Ne propustite

Oktobar 10, 2011
Uredništvo sajta želi dobrodošlicu jednoj od vodećih firmi za proizvodnju sigurnosnih vrata - firmi BOSAL... Detaljnije...

Jul 15, 2011
Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo novi dizajn web sajta! Dosta funkcija na različitim stranama su tu da Vam omoguće najbolju pretragu i razne mogućnosti za... Detaljnije...

Jul 10, 2011
Zbog velikog interesovanja stranih stručnjaka iz oblasti građevinske bravarije, u pripremi je prevod PRVOG izdanja na engleski jezik. Knjiga će biti dostupna u elektronskom obliku i moći će da se kupi... Detaljnije...

Kontakt
an image
Ingal Company
11000 Belgrade, Serbia
Email: ingal@sbb.rs

Phone: +381-11-367-0569
Cell: +381-63-223-754
Cell: +381-63-357-000 (Int)

Opšti Cenovnik Bravarije i Usluga po Kategorijama

Trenutni / Mesečni Cenovnici


Aluminijumska Bravarija

Firme proizvođači prozora, vrata i fasada od aluminijumskih profila sa i bez termičkog prekida. Firme proizvođači drugih konstrukcija od aluminijumskih profila : svetleće reklame, krovopokrivački radovi, nameštaj, staklenici, staklene bašte itd.

PVC Stolarija

Firme iz oblasti građevinske stolarije koje se bave proizvodnjom prozora, vrata i fasada od PVC profila.

Čelična (Fe) i PP Bravarija

Firme iz oblasti građevinske bravarije koje proizvode sigurnostna i PP vrata, prozore, fasade, čeličnu bravariju i druge konstrukcije od čeličnih profila. Firme koje proizvode ili prodaju umetničku kovanu bravariju.

Okov

Firme koje proizvode ili prodaju okov za aluminijumsku, PVC, Fe bravariju. Firme koje proizvode ili prodaju okov za sigurnostna ili protivpožarna vrata.

Repromaterijal

Firme koje proizvode ili prodaju : Aluminijumske, Pvc i Fe profile, gumene zaptivke, protivpožarni materijali, materijali za termičku zaštitu, šrafovska roba, lepkovi, silikoni itd.

Specijalna Bravarija

Firme koje proizvode ili prodaju opremu za skloništa. Garažna vrata, vage za velike težine, automatska vrata, rampe i sl.

Zaštita od Sunca - Roletne, Žaluzine i Ventilacija

Firme koje proizvode ili prodaju roletne, žaluzine i sisteme za ventilaciju prilagođene ugradnji u Al, Pvc i Fe bravariju.

Krovopokrivački i Limarski Radovi

Firme koje se bave pokrivanjem svih vrsta objekata sa : 1.limovima (pocinkovani, bakarni, bojeni, trapezni; sa i bez termoizolacije), 2.polikarbonatskim pločama (Lexan-om).

Mašine, Alati i Oprema

Firme koje proizvode ili prodaju mašine i opremu i sitan alat za proizvodnju i ugradnju Aluminijumske, PVC I Fe bravarije. Firme koje proizvode ili prodaju mašine i opremu za proizvodnju i ugradnju termoizolovanog stakla za vrata, prozore, klasične i strukturalne fasade.

Staklo

Firme koje proizvode i ugrađuju sve vrste termoizolovanih stakala za vrata, prozore, klasične i strukturalne fasade, kaljeno staklo, peskareno staklo, vitraž staklo i dr.

Projektovanje i Atesti

Firme koje se bave projektovanjem građevinskih objekata u koje ugrađuju proizvode Al, Pvc i Fe bravarije. Firme koje se bave atestiranjem proizvoda građevinske bravarije. Firme koje se bave izdavanjem propisa i standarda iz oblasi građevinske bravarije.

Površinska Zaštita

Firme koje se bave eloksažom, pulver plastifikacijom, cinkovanjem, hromiranjem, farbanjem elemenata aluminijumske i Fe bravarije.

Programi, Publikacije i Marketing

Firme koje se bave izradom ili prodajom programa (software-a) za pripremu proizvodnje Al, PVC I Fe bravarije. Firme koje se bave reklamiranjem, marketingom ili izdavanjem knjiga i časopisa iz oblasti Al, PVC i Fe bravarije.

Banke, Osiguranje i Finansije

Banke koje daju biznis kredite i pozajmice malim i srednjim preduzećima, kredite za adaptacije i renoviranje kuća i poslovnih prostora.

Transport

Domaći i međunarodni transport, špedicija, specijalna vozila za prevoz bravarije i stakla.