Get Adobe Flash player
Srpski English
Besplatna obaveštenja
Newsletter

Želite da vam šaljemo mesečna obaveštenja o aktuelnim događanjima u centru građevinske bravarije?

Ne propustite

Oktobar 10, 2011
Uredništvo sajta želi dobrodošlicu jednoj od vodećih firmi za proizvodnju sigurnosnih vrata - firmi BOSAL... Detaljnije...

Jul 15, 2011
Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo novi dizajn web sajta! Dosta funkcija na različitim stranama su tu da Vam omoguće najbolju pretragu i razne mogućnosti za... Detaljnije...

Jul 10, 2011
Zbog velikog interesovanja stranih stručnjaka iz oblasti građevinske bravarije, u pripremi je prevod PRVOG izdanja na engleski jezik. Knjiga će biti dostupna u elektronskom obliku i moći će da se kupi... Detaljnije...

Kontakt
an image
Ingal Company
11000 Belgrade, Serbia
Email: ingal@sbb.rs

Phone: +381-11-367-0569
Cell: +381-63-223-754
Cell: +381-63-357-000 (Int)

Uslovi korišćenja sajta

Pristupanjem sajtu prihvatate dole navedene uslove

Vaš pristup i korišćenje sajta http://www.cgb.rs (u daljem tekstu sajt) i celokupnog sadržaja na njemu podleže sledećim uslovima korišćenja kao i svim važećim zakonima. Ako se sa njima ne slažete ili ih ne prihvatate u potpunosti, molimo Vas da napustite sajt.

Sadržaj sajta

Sajt i njegov celokupan sadržaj vlasništvo su kompanije Ingal Press (u daljem tekstu Kompanija) ili kompanija sa kojima ona sarađuje, pri čemu su sva prava zadržana, osim u slučaju da je naznačeno drugačije. Vaša upotreba sadržaja koja nije u skladu sa uslovima korišćenja, bez pismene saglasnosti vlasnika sadržaja, strogo je zabranjena.

Upotreba sajta

Kompanija Ingal Press dozvoljava korišćenje sajta na sledeći način :

 • Prilikom korišćenja sajta ponašajte se u skladu sa važećim zakonima i propisima. Sadržaj sajta se ne sme distribuirati, modifikovati, prikazivati-reprodukovati, prodavati, kopirati ili na bilo koji drugi način upotrebljavati i činiti dostupnim trećim licima bez pismene saglasnosti kompanije Ingal Press
 • Sajt u pojedinim delovima prikazuje korisniku spisak firmi i kompanija koje omogućavaju korisniku da na brz i efikasan način stupi u kontakt sa njima radi ostvarivanja novih kontakta i poslovnih veza
 • Sajt u pojedinim delovima prikazuje korisniku detalje kompanija i slike njenih proizvoda koje omogućuju korisniku da stekne pravi utisak o tome čime se prikazana kompanija bavi
 • Sajt u pojedinim delovima poziva korisnike da dostave svoju adresu elektronske pošte kako bi bili obaveštavani o novostima i aktuelnostima na sajt (mejling lista)

Kompanija Ingal Press zabranjuje korišćenje sajta na sledeći način :

 • Zabranjeno je korišćenje sajta u propagandne svrhe, bez prethodnog pismenog odobrenja vlasnika sadržaja
 • Zabranjeno je postavljanje ili transmisija virusa i svih kompjuterskih kodova, datoteka i programa koji na bilo koji način mogu oštetiti ili preuzeti kontrolu nad sajtom ili pratećom opremom.
 • Zabranjeno je korišćenje slika i fotografija na bilo koji način bez prethodne pismene dozvole kompanije Ingal Press

Dostavljeni sadržaj

Za sve sadržaje koje dostavite saglasni ste da :

 • Ingal Press ima pravo da (ali ne i obavezu) proceni sadržaj pre nego što ga postavi na sajt.
 • Može učiniti sve ili nešto od navedenog :
    - da nadgleda dostavljene sadržaje;
    - da dozvoli, izmeni ili odbije da ih postavi;
    - učini dostupnim dostavljeni sadržaj trećem licu radi održavanja sajta, zaštite  Kompanije ili usklađivanja sa pravnim normama;

Kompanija Ingal Press kao i kompanije sa kojima je povezana nemaju kontrolu nad niti će biti odgovorne za eventualnu štetu ili zloupotrebu nastalu od strane trećeg lica.

Privatnost

Svi Vaši lični podaci (ime, prezime, adresa, br. telefona, e-mail adresa) Ingal Press će upotrebiti u skladu sa zaštitom ličnih podataka.

Sprečavanje pristupa

Saglasni ste da kompanija Ingal Press po svom sopstvenom nahođenju, može obustaviti Vaš pristup ili korišćenje ovog sajta, u bilo koje vreme i iz bilo kog razloga, bez prethodnog upozorenja. Takođe, saglasni ste da ni kompanija Ingal Press ni preduzeća sa kojima je povezana, neće biti odgovorni Vama ni bilo kom trećem licu zbog obustavljanja Vašeg pristupa ovom sajtu, ili bilo kojim informacijama ili datotekama, niti će se od njih tražiti da takve informacije ili datoteke Vama učine dostupnim nakon bilo kog takvog obustavljanja.

Promena uslova korišćenja

Kompanija Ingal Press može bilo kada, bez prethodne najave, izmeniti ili dopuniti uslove korišćenja sajta ažuriranjem ove izjave. Ovakve izmene su za Vas obavezujuće, pa je preporučljivo periodično posetiti ovu stranu i informisati se o njima.

Daljim korišćenjem bilo kojih usluga sajta, saglasni ste da prihvatate sva naknadno objavljena pravila i uslove korišćenja.

Promene sajta

Kompanija Ingal Press zadržava pravo da u bilo kom trenutku, privremeno ili trajno, u celini ili delimično, modifikuje ili ukine ovaj sajt bez prethodnog upozorenja ili ograniči dostupnost sajta određenim licima ili geografskom području. Korišćenjem sajta saglasni ste da ni naša kompanija, kao ni kompanije s njom u vezi, nisu odgovorne za bilo kakve izmene i Vaš nastavak korišćenja značiće da promene prihvatate.

Zakon i nadležnosti

Uslovi korišćenja i upotreba ovog sajta podleže zakonima Republike Srbije, i u slučaju spora nadležni su sudovi u Beogradu uz primenu prava Republike Srbije. Ukoliko ste stanovnik druge zemlje, Uslovi korišćenja i Vaše korišćenje sajta podleže zakonima Vaše zemlje.

Obaveštenja korisnika

Ako imate bilo kakva pitanja ili primedbe u vezi sa ovim sajtom, molimo Vas da pošaljete poruku na „Kontakt” stranici.

Ograničenja

Sve usluge ne moraju biti dostupne svim licima ili na svim geografskim lokacijama. Mi zadržavamo pravo da ograničimo dostupnost ovog sajta ili pružanje bilo kojih usluga bilo kom licu, geografskom području po našem izboru, u bilo koje doba, i prema našem sopstvenom nahođenju.